EURO CASA

Naš Showroom

prevoz
Detaljnije >>

Prelistajte kataloge

katalog
Detaljnije >>

Euro Casa 3D dizajn

enterijeri
Detaljnije >>
POSLEDNJE NOVOSTI

MatrixArt

Sa MatrixArt, Nolte Kuchen stvaraju estetiku jasnih linija i linearne elegancije . Kuhinja za ljubitelje dizajna i formalne graficke ekspresije . On kombinuje funkcionalnost i vanvremenski dizajn enterijera u savršenoj simbiozi.

JOS JEDAN KORAK ISPRED OSTALIH! SANTAROSSA ITALIA!

SANTAROSSA je osnovana 1972. i danas je italijanski lider u savremenom sektoru namjestaja. Bogato iskustvo u umjetnosti rezbarenja, što je inace bila prvobitna strast osnivaca, prenijeli su na industrijsku proizvodnju modularnog namještaja.

SANTAROSSA vješto kombinuje kreativnost i inovacije u proizvodnji kolekcija koje oličavaju savremenu kulturu i osvajaju unikatnoscu.

Ona posjeduje jedinstven stil koji se prenosi sa generacije na generaciju, odrzava koherentnu viziju, a takođe istražuje dizajn, inovaciju i funkcionalnost.

SANTAROSSA Euro Casu vodi jos jedan korak dalje, korak ispred ostalih!

Uvijek nešto novo, uvijek najbolje!

Uskoro će naš salon krasiti namještaj poznatog italijanskog Valmori. Dizajn, kvalitet, udobnost i bogat izbor pažljivo biranih materijala ostaviće Vas bez daha...

Težnja da se napravi prepoznativ proizvod “100% Made in Italy” je fabriku podstaklo da se još više posveti istraživanju tkanina, uključujući I one prenosive. To je dovelo do toga da skoro svi Valmorijevi proizvodi nude bogat izbor materijala, kako u štofu, tako I u koži. Ono što ih čini posebnim je I posvećenost detaljima, izuzetno kvalitetna završna obrada I udobnost koju morate doživjeti .

Očekujemo Vas, jer imati ovako nešto u svom domu zaista se isplati. 

Strana 1 od 4

akcije