EURO CASA

Naš Showroom

prevoz
Detaljnije >>

Prelistajte kataloge

katalog
Detaljnije >>

Euro Casa 3D dizajn

enterijeri
Detaljnije >>
POSLEDNJE NOVOSTI

LOIUDICE D-Luksuz koji svako sebi može priuštiti

Nastao iz neuobičajene kombinacije odlučnosti, istrajnosti i visoko profesionalne prirode mudrog, a opet skromnog uma LoiudiceD, zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u proizvodnji garnitura, danas predstavlja referentnu tačku za proizvođače širom svijeta.

Iako sa iskustvom dugim skoro 25 godina, LoiudiceD je potpuno nov brend na crnogorskom tržištu za koji Euro Casa kao lider u prodaji namještaja ima ekskluzivnu licencu.

Udobnost, dizajn i prije svega pristupačne cijene su glavne smjernice ove kompanije koja je uvijek bila orjentisana ka spajanju tradicije i inovacije, estetike i udobnosti samog modela, ručne  završne obrade u kombinaciji sa najkvalitetnijim materijalima.

Ovaj brend u ponudi ima 3 kolekcije što daje mogućnost da u širokom spektru modela odaberete neki koji će  u kombinaciji sa materijalom i bojom koji su dostupni postati unikat i poseban na svoj način, rađen samo po Vašim željama.

MatrixArt

Sa MatrixArt, Nolte Kuchen stvaraju estetiku jasnih linija i linearne elegancije . Kuhinja za ljubitelje dizajna i formalne graficke ekspresije . On kombinuje funkcionalnost i vanvremenski dizajn enterijera u savršenoj simbiozi.

JOS JEDAN KORAK ISPRED OSTALIH! SANTAROSSA ITALIA!

SANTAROSSA je osnovana 1972. i danas je italijanski lider u savremenom sektoru namjestaja. Bogato iskustvo u umjetnosti rezbarenja, što je inace bila prvobitna strast osnivaca, prenijeli su na industrijsku proizvodnju modularnog namještaja.

SANTAROSSA vješto kombinuje kreativnost i inovacije u proizvodnji kolekcija koje oličavaju savremenu kulturu i osvajaju unikatnoscu.

Ona posjeduje jedinstven stil koji se prenosi sa generacije na generaciju, odrzava koherentnu viziju, a takođe istražuje dizajn, inovaciju i funkcionalnost.

SANTAROSSA Euro Casu vodi jos jedan korak dalje, korak ispred ostalih!

Strana 1 od 4